Bizisland godkendt EAN

Familien Bruchfontaine

Familien Bruchfontaine, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788771462296
  • Indlæst af:Peter Bøttger
  • ForfatterKeld Conradsen
  • Forlag: Modtryk
  • Spilletid:  10 time(r) 32 minutter
Otto Bruchfontaine ankommer i sommeren 1920 til Egernsund fra Afrika. Byen er igen blevet dansk efter Genforeningen, og Otto ser rige muligheder i byens teglværker. Sammen med sin viljestærke kone, Dagmar...   Hør - Køb Familien Bruchfontaine som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.980,00 Ekskl. momsOm Familien Bruchfontaine som mp3-lydbog

Otto Bruchfontaine ankommer i sommeren 1920 til Egernsund fra Afrika. Byen er igen blevet dansk efter Genforeningen, og Otto ser rige muligheder i byens teglværker. Sammen med sin viljestærke kone, Dagmar, grundlægger han industrifamilien Bruchfontaine, en magtfuld slægt, der i de næste årtier bevæger sig til tops i Danmark.

Gennem omskiftelige tider med nationale spændinger, kriser, verdenskrig og store doser menneskelig svaghed holder slægten den moralske fane højt, mens de familie medlemmer, der træder ved siden af, bliver lempet ud i glemslen.

Ind i denne familie fødes Valdemar, yngste tvillinge bror i den tredje generation Bruchfontaine. I begyndelsen af 1970’erne arbejder han i en af familiens virksomheder i København, men Valdemar er ikke, som Bruchfontainer er fl est, og tidens løs sluppenhed arbejder sig ind på ham.

FAMILIEN BRUCHFONTAINE er en historie om en familie, der ikke går på kompromis. Det er en fortælling om pligt og ære og det selvbedrag, der er nødvendigt, når familie historien skal fortælles, og den indeholder adskillige skeletter.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00