Bizisland godkendt EAN

En passende aftale

En passende aftale, mp3-cd
I tråd med den populære tv-serie ”Downton Abbey” skriver Fay Weldon i sin trilogi “Kærlighed og arv” om det fine borgerskab i tiden omkring det forrige århundredskifte.  Hør - Køb En passende aftale som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.588,00 Ekskl. momsOm En passende aftale som mp3-lydbog 

I tråd med den populære tv-serie ”Downton Abbey” skriver Fay Weldon i sin trilogi “Kærlighed og arv” om det fine borgerskab i tiden omkring det forrige århundredskifte.

“En passende aftale” er første bog i trilogien om Dilberne-familien og foregår i 1899, hvor den flotte søn, Arthur, bejler til den rige arving Minnie fra Chicago. Selvom Dilberne-familien er ved at gå bankerot, er de fast besluttede på at opretholde facaden udadtil – især fordi viscount Dilberne er en nær ven af den skamløse Prins af Wales.

Samtidig overvejer tjenestepigen Grace, om hun skal afsløre alt, hvad hun ved om familien efter at være blevet forført af Arthur, der mod sin vilje indser, at han er ved at forelske sig i sin forlovede.

Trilogiens andet og tredje bind følger Dilberne-familien i årene frem til 1904. Det er oktober 1899 og i nr. 17, Belgrave Square vågner lord og lady Dilberne op til en ubehagelig overraskelse. Familiens investeringer er tabt, og fallitten står for døren. Facaden må for hver en pris opretholdes udadtil – ikke mindst på grund af familiens royale bekendtskaber – men noget må gøres.

Mens lord Dilberne, der elsker at spille hasard, overvejer at tage arbejde i regeringen, forsøger lady Dilberne at få afsat sønnen Arthur til en rig arving så hurtigt som muligt. Den unge Minnie O’Brien fra Chicago har penge nok, men er hun virkelig et passende parti med sin vulgære mor og kvægavlerfar?

Og hvordan skal det gå med Arthurs elskerinde og den lille irriterende advokat, mr. Baum, der gerne vil have de penge, familien skylder ham, men endnu hellere vil være en del af det gode selskab? En fortælling om mådehold og begær, tradition og moral fortalt med Weldons sædvanlige skælmske vid og sympati.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00