Bizisland godkendt EAN

Snebarnet

Snebarnet, cd
  • Vare nr.: CD14313
  • Indlæst af:Bent Otto Hansen
  • ForfatterEowyn Ivey
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  12 time(r) 2 minutter
“Magisk ... lige så virkelig og gådefuld son vinterens første snefug” - Boston Globe Alaska, 1920: Det midaldrende ægtepar Mabel og Jack har slået sig ned i Alaska med et ønske om at skabe sig en ny og anderledes tilværelse... Hør - Køb Snebarnet som cd-lydbog

Flere detaljer


Fås også som:
Snebarnet, mp3-cd >>


1.995,00 Ekskl. momsOm Snebarnet som cd-lydbog 

“Magisk ... lige så virkelig og gådefuld son vinterens første snefug” - Boston Globe

Alaska, 1920: Det midaldrende ægtepar Mabel og Jack har slået sig ned i Alaska med et ønske om at skabe sig en ny og anderledes tilværelse, men livet i ødemarken er hårdt, og samtidig tynges de af savnet af det barn, de aldrig har fået. I et anfald af kådhed på årets første vinterdag bygger de et lille barn af sneen. Næste dag er snebarnet forsvundet, men de får et glimt af en lille, lyshåret pige, der løber mellem træerne.

Den lille pige kalder sig Faina og er på uforklarlig vis i stand til at overleve i den barske natur. Ganske langsomt vinder Mabel og Jack pigens tillid og kommer med tiden til at betragte hende som deres egen datter. I sit stille sind forestiller Mabel sig, at Faina er født af sne og is og kommet til dem som svar på deres ønsker og længsler, og selv da hun bliver klar over, at Fainas baggrund er langt mere håndgribelig og smertefuld, kan hun ikke slippe tanken om snebarnet, der bliver bragt til live på årets første vinternat. Men intet er helt, hvad det giver indtryk af, og sandheden om Faina vil forandre dem for altid.

Copyright © 2012 Eowyn Ivey
Oversat af Marielle Nielsen Hansen fra The Snow ChildKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00