Bizisland godkendt EAN

Lænker

Lænker, mp3-cd
I den tredje roman om Julie og hendes liv fører Anne Karin Elstad lytteren frem til krigens dage, og ligesom i de to foregående romaner i serien, Julie og Som dine dage er, er det især hverdagslivet, der fylder – Hør - Køb Lænker som mp3-lydbog

Flere detaljer


490,00 Ekskl. momsOm Lænker som mp3-lydbog 

I den tredje roman om Julie og hendes liv fører Anne Karin Elstad lytteren frem til krigens dage, og ligesom i de to foregående romaner i serien, Julie og Som dine dage er, er det især hverdagslivet, der fylder – selv om krigstilstanden naturligvis påvirker hele familien og omgangskredsen dybt.

Netop krigens påvirkning af de familiære sammenhænge er i kortform bogens tema. Her er madrationering, nyhedscensur og ikke mindst det spændte forhold mellem “gode nordmænd” og nazister – en konflikt som levendegøres både indenfor og udenfor familien.

Enhver der hører Anne Karin Elstads romaner om Julie Rød, vil ikke blot genkende Julie, hendes mand og deres familier og børn, nej de vil efter endt læsning også kunne genkende lugten af den sæbe, de brugte, den kaffeerstatning, de drak, fornemme hvorledes stoffet i tøjet eller gardinerne faldt, kort sagt fornemme de helt små detaljer, som livet består af.

Serie:
1) Julie - en lydig pige
2) Som dine dage er
3) Lænker
4) Fri

Oversat af Jan HansenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00