Bizisland godkendt EAN

Ved første blik

Ved første blik, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711330654
  • Indlæst af:Betty Glosted
  • ForfatterDanielle Steel
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  13 time(r) 52 minutter
Om New York. London. Milano. Paris. Modeuge i alle fire byer. En måned med endeløse interviews, ekstravagante fester og mest af alt - konstant arbejde. Midt i kaosset trives amerikanske Timmie O’Neill...  Hør - Køb Ved første blik som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Ved første blik som mp3-lydbog 

New York. London. Milano. Paris. Modeuge i alle fire byer. En måned med endeløse interviews, ekstravagante fester og mest af alt - konstant arbejde. Midt i kaosset trives amerikanske Timmie O’Neill, hvis internationale modeimperium Timmie O nyder stor succes. Hun er vellidt og kendt for at tage chancer i sit professionelle liv, men når det kommer til kærligheden, lukker hun sjældent nogen ind i sit hjerte.

En dag slår lynet alligevel ned. Det sker under modeugen i Paris, hvor en betagende franskmand kommer ind i Timmies liv, da hun pludselig bliver syg. Til at starte med er Jean-Charles Vernier bare hendes læge, men langsomt bliver de fortrolige og fortsætter med at holde kontakten, efter hun er rejst hjem til Los Angeles. De har begge alt for travlt med deres respektive karriere, men de kan alligevel ikke helt ignorere det voksende venskab og den kemi, de har mellem sig, når de indimellem mødes.

VED FØRSTE BLIK handler om frygten for at miste kontrollen og blive såret. Om at tage chancer, når muligheden viser sig, og byde kærligheden velkommen.

 

LEKTØRUDTALELSE

“Forfatternavnet siger det hele, og der er en trofast læserskare til disse kærligheds- og feel good romaner til kvinder. Til kvinder, der vil have en ukompliceret og hurtiglæst kærlighedshistorie. Skal nok blive efterspurgt og kan anvendes til sommer/vinterlæsnings udstillinger af de kalorielette læseoplevelser til hængekøjen/sofaen.” - Lektør: Sanne CaftKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00