Bizisland godkendt EAN

Sort død

Sort død, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711338735
  • Indlæst af:Liselotte Krogager
  • ForfatterLotte Petri
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  8 time(r) 55 minutter
Selma Eliassen er forsker, epidemiolog og ansvarlig for Overvågningstjenesten, der skal forhindre biologiskterror. På vej til en jubilæumsfest på Panum Instituttet bliver hun kontaktet af sin gamle studiekammerat Juliane. Hør - Køb Sort død som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Sort død som mp3-lydbog 

Selma Eliassen er forsker, epidemiolog og ansvarlig for Overvågningstjenesten, der skal forhindre biologiskterror. På vej til en jubilæumsfest på Panum Instituttet bliver hun kontaktet af sin gamle studiekammerat Juliane. Hun vil drøfte noget vigtigt med Selma til festen. Julie forsvinder sporløst Inden Selma når at tale med hende. Hun bliver fundet død i en scanner i kælderen på Rigshospitalet. Et lig bliver fundet i Fasanskoven.

Ved første øjekastet tilfældigt drab. Men det viser sig at den dræbte led af en ganske særlig sygdom. Pest. I Moskva døren ung mand under lignende omstændigheder og Overvågningstjenesten involveres via Interpol. Selma Eliassen gør en uhyggelig opdagelse. Pestbakterien er genmanipuleret - den er menneskeskabt.??

Sort Død er Lotte Petris tredje kriminalroman.

Tidligere har hun udgivet Den 5. plage og Vand til blod. Lotte Petri blev for Den 5. plage indstillet til Danske Banks Debutantpris.

 

4 hjerter i Politiken:

"Denne spændingsroman om et gåsehudsfremkaldende comeback til middelalderens sorte død, pesten er godt tænkt. Og da den samtidig er rystet sammen af traditionelle gyseringredienser som gale nazister, grumme russere, gode danskere og let naive heltinder, bliver det hele ganske velsmagende på den klassiske måde." Rasmus BechKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00