Bizisland godkendt EAN

Family

Family, cd

Vis alle billeder

  • Vare nr.: CD14193
  • Indlæst af:Peter Bøttger
  • ForfatterPeter Bogason
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: cd
  • Spilletid:  11 time(r) 34 minutter
Family. En skabelonroman om en ikke helt almindelig familie, hr. og fru Hvem-som-helst og deres to børn. Med et næsten skræmmende overblik skildrer Peter Bogason fire menneskers udvikling, samfundets historie. Hør - Køb Family som cd-lydbog

Flere detaljer


Fås også som:
Family, mp3-cd >>


1.899,00 Ekskl. momsOm Family som cd-lydbog 

Family. En skabelonroman om en ikke helt almindelig familie, hr. og fru Hvem-som-helst og deres to børn. Med et næsten skræmmende overblik skildrer Peter Bogason fire menneskers udvikling, samfundets historie. Fem nedslag i tid, som enhver kender, og de fleste kan huske.

Fem dramatiske begivenheder, der på én gang står som milepæle og vandmærker for vores tid: Murens fald, 1989-90, Dianas død, 1996, World Trade Center, 2001, Tsunamien, 2004-05 og Finanskrisen, 2007-08.

Bogens fire hovedpersoner: Bjørn, født omkring 1950, er universitetslærer og socialdemokrat. Han tager livet og mulighederne (kvinderne), som de byder sig, mener ikke noget ondt med sine fejltrin, men må betale prisen.

Cecilie, hans kone, et par år yngre, er journalist og redaktør af en damebrevkasse. I starten solidarisk med sine omgivelser, men efterhånden mere og mere irriteret over det evige brok fra de “svage”. Har næse for internettets muligheder og starter en kommerciel modeblog. Lina, datteren, født 1975, en lidt usikker pige, der søger at knytte sig til de mere avancerede musikmiljøer i København. Forsøger at leve på kanten af samfundsmoralen. Mads, sønnen, født 1977, lidt af en ballademager, kører sit eget individuelle ræs, uanset omkostningerne. Det går ud over pigerne, som han charmerer. Er i New York nine eleven (studier), hvor han under dramatiske omstændigheder møder Blanca.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00