Bizisland godkendt EAN

Blindveje

Blindveje, mp3-cd
David og hans kæreste Bergljot har været til begravelse, hvor der sker et eller andet, der får Bergljot til at flygte hjem og låse sig inde på badeværelset. Hør - Køb Blindveje som mp3-lydbog

Flere detaljer


796,00 Ekskl. momsOm Blindveje som mp3-lydbog 

David og hans kæreste Bergljot har været til begravelse, hvor der sker et eller andet, der får Bergljot til at flygte hjem og låse sig inde på badeværelset.

For at få hende ud fortæller David, hvad der i både hendes og hans historie har ført frem til lige netop den her situation. Det bliver fortællinger om, hvordan hun blev seksuelt misbrugt som trettenårig, hvordan hans jødiske far som barn var skjult i flere år i en kælder, hvordan morens utroskab slog faren ihjel og den skyld, det påførte David.

Det er fortællingen om, hvordan David blev blind og mødte Bergljot, deres forkvaklede forhold, der udviklede sig til kærlighed, og det svigt, som ikke skal røbes her, der har drevet Bergljot ud på badeværelset.

Det er historien om lys og mørke i både konkret og overført betydning.

Blindveje er en stor læseoplevelse og forfatteren formår at holde de mange spor fast i en fængende komposition. Det er forfatterens fjerde roman, men desværre er endnu kun Bebudelse, 1991, oversat til danskKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00