Bizisland godkendt EAN

Sneblomst og den hemmelige vifte

Sneblomst og den hemmelige vifte, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711350317
  • Indlæst af:Karin Hegelund
  • ForfatterLisa See
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  9 time(r) 30 minutter
I en fjern provins i 1800-tallets Kina udviklede kvinderne et hemmeligt skriftsprog kaldet nu shu. De smukke kaligrafiske tegn blev malet på vifter og broderet på lommetørklæder og gjorde det muligt for kvinderne at dele håb... Hør - Køb Sneblomst og den hemmelige vifte som mp3-lydbog

Flere detaljer


636,00 Ekskl. momsI en fjern provins i 1800-tallets Kina udviklede kvinderne et hemmeligt skriftsprog kaldet nu shu. De smukke kaligrafiske tegn blev malet på vifter og broderet på lommetørklæder og gjorde det muligt for kvinderne at dele håb, drømme og oplevelser i en verden, hvor de var nederst rangerende og levede i næsten total isolation. Hvor deres vigtigste job var at adlyde deres ægtemænd, blive gravide og føde en søn, og hvor de små døtre fik snøret deres fødder ind for senere at blive giftet bort.

I en alder af kun syv år får Lilje tildelt en veninde, og da Sneblomst sender hende et digt, skrevet på en silkevifte, er det Liljes introduktion til nu shu, og deres venskab besegles. I takt med at årene går med sult, sygdom og oprør, reflekterer de to piger over arrangerede ægteskaber, ensomhed, glæder og sorger. Som unge kvinder finder de trøst hos hinanden og udvikler et særligt bånd, som gør dem til evigt forbundne sjælevenner. Men så opstår der misforståelser, hemmeligheder afsløres, og deres livslange venskab trues.

Sneblomst og den hemmelige vifte er en fascinerende rejse tilbage i Kinas historie – et kig ind i et barsk kvindeunivers og en gribende fortælling om kærlighed, venskab og lykke.

"En gribende historie som jeg tror vil få mange kvindelige læsere. " Anne Grete Jacobsen, lektør.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00