Bizisland godkendt EAN

Hjertets hemmeligheder

Hjertets hemmeligheder, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711359679
  • Indlæst af:Agnete Wahl
  • ForfatterElizabeth Buchan
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  10 time(r) 10 minutter
Agnes Champion er tredive, da hun arver Flagge House efter sin onkel. Hun skal samtidig bo sammen med sine kværulerende tanter, og det er derfor noget af en prøvelse. Hør - Køb Hjertets hemmeligheder som mp3-lydbog

Flere detaljer


636,00 Ekskl. momsAgnes Champion er tredive, da hun arver Flagge House efter sin onkel. Hun skal samtidig bo sammen med sine kværulerende tanter, og det er derfor noget af en prøvelse. Agnes arbejder energisk på at få repareret godset og har dårligt nok tid til at beskæftige sig med sine to vidt forskellige tilbedere.

Julian er en særdeles charmerende entreprenør, som måske er mere forselsket i Agnes’ hus end i hende selv. Andrew kæmper for at forhindre, at hans økologiske landejendom bliver eksproprieret. Samtidig er hans ægteskab på vej til at blive opløst.

Og så er der Kitty, Julians elskerinde gennem mange år. Tilsyneladende en skrøbelig person, men hun opgiver ikke uden videre det forhold til Julian, som det har taget år at opbygge.

Langsomt tager en kvartet af elskende form med alle dens afskygninger af lidenskab og forventninger, men kun to af personerne finder lykken.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00