Bizisland godkendt EAN

Tyrepose

Tyrepose, mp3-cd
Jonas er vinduespudser, far til Astrid på 13 og gift med Karina. Men parforholdet svinger ikke, som det har gjort, og han kan ikke længere undertrykke den hemmelighed, som han har gemt på længe - at han er bøsse. Hør - Køb Tyrepose som mp3-lydbog

Flere detaljer


796,00 Ekskl. momsJonas er vinduespudser, far til Astrid på 13 og gift med Karina. Men parforholdet svinger ikke, som det har gjort, og han kan ikke længere undertrykke den hemmelighed, som han har gemt på længe - at han er bøsse.

I TYREPOSE følger man Jonas´ udvikling gennem udspringets mange stadier. Erkendelsen, bruddet og den første forelskelse. I historien introduceres han til det københavnske homomiljø, hvor kærlighed og sex ikke nødvendigvis hænger sammen. For at skabe en loyal, litterær fremstilling af oplevelsen af, at springe ud, har hun gennem samtaler og research fået et unikt indblik i et miljø, der ellers er lukket land for kvinder. TYREPOSE er Cecilie Rosdahls tredje roman.

At finde og leve efter sin seksualitet. Velskrevet og ærlig, undersøgende og tæt på. Den skal nok formidles på emnet. Sanne Caft, lektør.

Ud af (ægte)skabet...Troværdig homoseksuel udviklingsroman...Andre må afgøre, om hendes billede af kærlighed mellem mænd har sandhed i sig- det fremstår i hvert fald sådan for læseren. Og det er vel kunsten i denne sammenhæng. Jyllands PostenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00