Bizisland godkendt EAN

Ringe i vandet

Ringe i vandet, mp3-cd
Et spædbarn bliver fundet efterladt i et kosteskab i Heathrow Lufthavn – ingen ved hvem moren er. Året før mødtes tre unge kvinder, Martha, Clio og Jocasta, på en rygsækrejse. De rejste sammen et lille stykke tid og lovede hinanden...  Hør - Køb Ringe i vandet som mp3-lydbog

Flere detaljer


3.500,00 Ekskl. momsEt spædbarn bliver fundet efterladt i et kosteskab i Heathrow Lufthavn – ingen ved hvem moren er.

Året før mødtes tre unge kvinder, Martha, Clio og Jocasta, på en rygsækrejse. De rejste sammen et lille stykke tid og lovede hinanden, at de ville mødes igen, når de kom tilbage til England.

Men der går mange år, før deres veje atter krydses. I mellemtiden er Kate, det efterladte spædbarn, blevet teenager. Martha er inkarneret single og arbejder som højt betalt advokat. Clio er læge og låst fast i et ulykkeligt ægteskab og Jocasta er journalist på en tabloidavis og forelsket i en charmerende kollega, der er notorisk angst for at binde sig.

Hvem af dem er Kates mor? Hvem var desperat nok til at gøre, hvad hun gjorde og hvilke spor har oplevelsen sat på hendes tilværelse?

Mødet mellem de tre og den unge Kate kommer til at ændre alle fire kvinders liv for evigt.

Plottet er uhyre detaljerigt, her er sladderjournalistik, samlivsproblemer, meget britiske indenrigspolitiske intriger, magtglæde og jetsetmiljø. Dialogerne fungerer, er dog omstændelige, handlingen er lidt forudsigelig, og figurerne uden de store nuancer. Det er naturligvis heller ikke et must, når bogens formål er at underholde. Og det gør den på upåklagelig vis. Beth Høst, lektør.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00