Bizisland godkendt EAN

Som små soldater

Som små soldater, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711353738
  • Indlæst af:Betty Glosted
  • ForfatterGertrud Tinning
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  9 time(r) 25 minutter
En spændingsroman, men samtidig fortællingen om kvinden Ingeborg, som på sin egen måde gør op med datidens kvinderolle. Historien foregår i 1940’erne, Anden Verdenskrig er netop afsluttet... Hør - Køb Som små soldater som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.116,00 Ekskl. momsEn spændingsroman, men samtidig fortællingen om kvinden Ingeborg, som på sin egen måde gør op med datidens kvinderolle. Historien foregår i 1940’erne, Anden Verdenskrig er netop afsluttet, og samfundet stadig præget af knaphed og varemangel. Ingeborg er en ung kvinde, der arbejder som billetdame på Helsingør Banegård, da hun en dag bliver opmærksom på to små børn, en dreng og en pige på omkring 3 år, der sidder efterladt på en bænk i ventesalen.

Da dagen er omme, sidder børnene der stadig. Ingeborg kontakter politiet, men de har vigtigere ting at tage sig til. Hun tager derfor børnene med sig hjem, og dagen efter afleverer hun dem til politiet, der bringer dem videre på et børnehjem. Børnene er tavse, men taler indbyrdes sammen på et lavmælt, for andre uforståeligt sprog. På børnehjemmet bliver de aldrig afhentet, og Ingeborg bliver besat af tanken om at finde frem til deres familie og baggrund. Undervejs i sin efterforskning støder hun ind i overraskende og dramatiske begivenheder.

Den kuldslåede stemning af efterkrigstid gengives i et meget præcist sprog og med mange historiske detaljer.

Bogen er tænkt som første bind i en trilogi, men kan læses som selvstændig roman. De næste bind foregår i hhv. 50’erne og 60’erne.

En godt skrevet roman med en enkel og dramatisk handling, der også giver et sandsynligt tidsbillede af tiden efter besættelsestiden med vareknapheden, forholdet mellem unge, de ydmyge boligforhold og transportmulighederne med cykel, tog og rutebil. Portrættet af Ingeborgs selvstændighed og engagement i en god sags tjeneste viser også sympatiske psykologiske træk, som mange gerne vil identificere sig med. Anny Skov Madsen, lektør.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00