Bizisland godkendt EAN

Alene i Berlin

Alene i Berlin, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711377123
  • Indlæst af:Torsten Adler
  • ForfatterHans Fallada
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  21 time(r) 7 minutter
Dette er den ucensurerede og uforkortede version af den tyske forfatter Hans Falladas klassiker fra 1947 om hverdagslivets rædsler under nazismen. Bogen er en af de seneste års største litterære sensationer i Europa og USA og udkommer nu for første gang på dansk.Hør - Køb Alene i Berlin som mp3-lydbog

Flere detaljer


2.396,00 Ekskl. momsDette er den ucensurerede og uforkortede version af den tyske forfatter Hans Falladas klassiker fra 1947 om hverdagslivets rædsler under nazismen. Bogen er en af de seneste års største litterære sensationer i Europa og USA og udkommer nu for første gang på dansk.

Handlingen udspiller sig i Berlin i 1940. Krigen raser og byen er lammet af frygt. I opgangen i Jablonskistraße 55 lever beboerne hver deres liv: den partitro familie Persicke, forhenværende byretsdommer Fromm, stikkeren Barkhausen og det undseelige ægtepar Otto og Anna Quangel.

Da ægteparret modtager nyheden om, at deres eneste søn er faldet ved fronten, styrter deres tilværelse i grus. De begynder at tvivle på regimet og indleder en personlig modstandskamp mod Hitler. Inden længe bliver de jaget af Gestapo, og det bliver hurtigt kattens leg med musen, alt imens krigslykken vender, Berlin sættes i flammer, og forræderi og mord ryster ejendommens beboere.

Et mesterligt indblik i kollektiv angst og paranoia. Weekendavisen

Den bedste bog, der nogensinde er blevet skrevet om den tyske modstand. Primo Levi

Suspense på niveau med en Le Carré-roman The New Yorker Alene i Berlin har noget af rædslen som hos Conrad, galskaben som hos Dostojevskij og den kuldegysende spænding i Capoites In Cold Blood. New York Times

Antinazistisk mesterværk er virkelig autentisk i sin helhed (Seks hjerter) - Politiken

(Seks stjerner) - Jyllands-PostenKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00