Bizisland godkendt EAN

Domino

Domino, mp3-cd
Domino er en forelskelsesroman. En fortælling om ægteskab og utroskab. Om en række mennesker, som de er flest: trofaste, bedrageriske, letantændelige, kølige – og fulde af længsel. I hjertet af Paris bor kirurgen Zephyr med sin smukke, men også reserverede... Hør - Køb Domino som mp3-lydbog

Flere detaljer


300,00 Ekskl. momsDomino er en forelskelsesroman. En fortælling om ægteskab og utroskab. Om en række mennesker, som de er flest: trofaste, bedrageriske, letantændelige, kølige – og fulde af længsel.

I hjertet af Paris bor kirurgen Zephyr med sin smukke, men også reserverede hustru Manon. I ejendommen overfor besøger forfatteren Toqué sin elskerinde Rose, som han netop har fået et barn med. Sygehjælperen Eric vil bare gøre det bedste for alle. Og den gifte fotograf Sabatine forelsker sig hovedkulds i en ligeledes gift mand.

Nogle falder for hinanden. Andre svigtes. Alle skjuler noget. Men hvem bedrager egentlig hvem? Og hvad sker der, hvis bare én af hemmelighederne afsløres?

I virkeligheden er det sygehjælperen Zephyr Eric Toqué, også kaldet Zet, der forsøger at holde styr på sit kærlighedsliv, nemlig konen Manon, elskerinden Rose og den nye erobring Sabatine. Han besidder alle utroskabens vigtigste egenskaber, blandt andet et veludviklet talent for at lyve og en elefants hukommelse. Han bedrager fra morgen til aften. Selv mener han, at han forsøger at gøre det bedste for alle.

Men hvilken aktie har de bedragne i spillet? Og bedrager han måske allermest sig selv? Er han en kynisk forfører, eller Guds gave til kvinden? Og hvad sker der, når løgnen afsløres og den første dominobrik vælter?

Stærkt vedkommende og underholdende roman om forelskelse og utroskab - indlæst af forfatterenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00