Bizisland godkendt EAN

Flugten fra klosteret

Flugten fra klosteret, mp3-cd
12-årige Fifa har forladt klosterets trygge verden og er nu genforenet med sine forældre, Sara og Ligulf. Dværgen Turold har frigivet Ligulf fra sit fangenskab, men det bliver en kortvarig frihed. Biskop Odo har nemlig andre planer med Ligulf, og snart er den lille familie på flugt... Hør - Køb Flugten fra klosteret som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.196,00 Ekskl. moms12-årige Fifa har forladt klosterets trygge verden og er nu genforenet med sine forældre, Sara og Ligulf. Dværgen Turold har frigivet Ligulf fra sit fangenskab, men det bliver en kortvarig frihed. Biskop Odo har nemlig andre planer med Ligulf, og snart er den lille familie på flugt, skarpt forfulgt af blodtørstige normanniske soldater.

Før England blev besat af normannerne, ejede Ligulf et stort landsted, som familien i nattens mulm og mørke må flygte til. Men hvad er der mon sket med deres gård i løbet af de sidste mange år, hvor Ligulf har siddet i fangenskab, og Fifas mor har klaret sig alene i skoven uden for klosteret, hvor Fifa er vokset op? Og hvem kan de overhovedet stole på?

Flugten fra klosteret har tidligere været udgivet som Den lange rejse. Bogen er en fortsættelse af den prisbelønnede Dværgen fra Normandiet – og trilogien afsluttes med Kongens død.

En velskrevet, spændende og historisk fakta-rig fortsættelse af Dværgen fra Normandiet ... Flot fortalt historie. Lektørudtalelsen

NyindlæsningKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00