Bizisland godkendt EAN

Her er din datter

Her er din datter, cd
Her er din datter er en familiekrønike der følger fire generationer af kvinder – som alle oplever at være datter, hustru, mor – og samtidig helt sig selv. Hør - Køb Her er din datter som mp3-lydbog

Flere detaljer


990,00 Ekskl. momsHer er din datter er en familiekrønike der følger fire generationer af kvinder – som alle oplever at være datter, hustru, mor – og samtidig helt sig selv.

Den tyveårige Katrines voksne liv starter brutalt. Søsteren ligger på sit dødsleje og syg af bekymring for mand og fem børn beder hun Katrine om at gifte sig med Søren – manden.

Katrine bliver senere selv mor til Julie – Julie bliver mor til Sara – og Sara til Maria. Arven og erfaringerne udvikler sig gennem generationer fra kvinde til kvinde. Den gribende og stærke fortælling om Katrine, Julie, Sara og Maria er samtidig en fortælling om det tyvende århundrede.

Begivenheder, der har skabt århundredets turbulens, de tekniske fremskridt, rædslerne, krigene og hverdagslivets stille forandring, bryder også ind i de fire kvinders liv og former dem.

Her er din datter er en beretning om 100 års kvindeliv.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00