Bizisland godkendt EAN

Hjem fra Afrika

Hjem fra Afrika, mp3-cd
”De og Deres baby har sandelig sovet tungt. Om lidt lander vi i Zürich, og De er gået glip af alle måltiderne.” Jeg kan næsten ikke fatte det: Vi klarede det. Vi er kommet væk fra Kenya. Min datter og jeg er fri. I denne bog fortsætter Corinne Hofmann beretningen om sit liv.

Flere detaljer


500,00 Ekskl. moms”De og Deres baby har sandelig sovet tungt. Om lidt lander vi i Zürich, og De er gået glip af alle måltiderne.” Jeg kan næsten ikke fatte det: Vi klarede det. Vi er kommet væk fra Kenya. Min datter og jeg er fri.

I denne bog fortsætter Corinne Hofmann beretningen om sit liv. I Den hvide masai fortalte hun om fire års dramatisk samliv med en masai­kriger i bushen i Kenya. Bogen sluttede med, at hun sammen med sin lille datter flygtede fra sin mand. I Hjem fra Afrika fortæller hun om at vende hjem til ”de hvides verden”. Tilbage i Schweiz venter der hende nye udfordringer, men hun formår at bygge en ny tilværelse op for sig og sin datter med samme vilje, mod og optimisme, som hun klarede problemerne i Kenya.

Corinne Hofmann er en overlever, en problemknuser og en, der har let ved at tilpasse sig. Det hjalp hende i Kenya, og det hjælper hende også hjemme i civilisationen igen.

Corinne Hofmann har foruden Den hvide masai skrevet Gensyn i Barsaloi.

Copyright © 2003 by A1 Verlag, München
Published by agreement with Leonhardt & Høier Literary Agency, Copenhagen.
Oversat af Anette Betke fra Zurük aus Afrika.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00