Bizisland godkendt EAN

Pilgrim i Mekka

Pilgrim i Mekka, mp3-cd
”Intet er sikkert før det er gjort, men jeg har et håb om at komme til at forstå muslimerne bedre, og derfor er jeg blevet en af dem. Jeg har begivet mig ud på denne rejse, som ikke bare er et eventyr, men også rummer en strålende drøm om Saudi-Arabien, om ørkenen og om mennesker i fred og forsoning”.

Flere detaljer


500,00 Ekskl. moms”Intet er sikkert før det er gjort, men jeg har et håb om at komme til at forstå muslimerne bedre, og derfor er jeg blevet en af dem. Jeg har begivet mig ud på denne rejse, som ikke bare er et eventyr, men også rummer en strålende drøm om Saudi-Arabien, om ørkenen og om mennesker i fred og forsoning”.

Eventyreren og rejsebogsforfatteren Nina Rasmussen konverterer i 2006 til islam. Ved juletid samme år drager hun med en gruppe danske muslimer på hajj - den store pilgrimsrejse til Mekka. Hun bærer islamisk klædedragt og sit nye, muslimske navn Aisha.

”Pilgrim i Mekka” er Nina Aisha Rasmussens enestående, personlige beretning fra de hellige og hemmelige byer Medina og Mekka, hvor kun muslimer har adgang. Som én blandt millioner af mennesker går hun til bøn i de overdådige moskeer. Det bliver en valfart, der byder på eufori, fysisk udmattelse, nye venskaber og store spørgsmål.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00