Bizisland godkendt EAN

Drengen der tæmmede vinden

Drengen der tæmmede vinden, cd
Lyt denne bog og bliv inspireret og rørt! Dette er årets mest vidunderlige og tankevækkende bog. Drengen der tæmmede vinden er en sand og aldeles usentimental historie fra Afrika – en historie fuld af sprudlende gå-på-mod, viljestyrke, initiativ og opfindsomhed.

Flere detaljer


500,00 Ekskl. momsLyt denne bog og bliv inspireret og rørt!
Dette er årets mest vidunderlige og tankevækkende bog. Drengen der tæmmede vinden er en sand og aldeles usentimental historie fra Afrika – en historie fuld af sprudlende gå-på-mod, viljestyrke, initiativ og opfindsomhed.

"Drengen der tæmmede vinden er en fantastisk beretning om drengen William Kamkwanba. Fortællingen om William, hans gåpåmod og iver – trods hungersnød og modgang – er i den grad med til at sætte vores egen hverdags udfordringer i perspektiv... Drengen der tæmmede vinden er en af årets største læseoplevelser. Lyt den!" - Jane Andersen, bogblogger.dk

William Kamkwamba er født i Malawi, et land hvor magi hersker og videnskab betragtes som mystik. Et land plaget af tørke og sult, et land hvor håb og muligheder er svære at få øje på.

Men William har set og læst om vindmøller i en bog på skolebiblioteket, og han drømmer om at bygge en af slagsen, så han kunne skaffe el og vand til sin familie og sin landsby – en luksus som blot 2 procent at Malawis befolkning har råd til. Men hungersnød tvinger hans familie til at stoppe hans skolegang – dagene skal bruges på at lede efter mad.

Men Williams drøm lever stadig, og han er fast besluttet på at føre den ud i livet. Ved hjælp af metalrester, træstumper, traktor- og cykeldele, gamle nedløbsrør, en cykeldynamo og ølkapsler bygger han en vindmølle. Den er primitiv, men den virker – den laver strøm; fire små pærer lyser i familiens hjem!

Den slags vækker opsigt, og rygtet om drengen med den ’elektriske vind’ breder sig hurtigt, og inden længe når det frem til en journalist. Han skriver om det på nettet, og derefter er intet længere det samme for William. Et par måneder senere deltager han i en international teknologi-konference i Tanzania, hvor han møder forskere fra hele verden. Han er der for at fortælle sin historie – for at inspirere alle, der har en drøm om at gøre Afrika til et bedre sted at bo. Han er beviset på, hvor langt man kan komme med opfindsomhed og viljestyrke.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00