Bizisland godkendt EAN

Den anden hånd

Den anden hånd, cd
  • Vare nr.: 2007HF
  • Indlæst af:Esther Rützou
  • ForfatterChris Cleave
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: cd
  • Spilletid:  9 time(r) 13 minutter
Den anden hånd er et dristigt og frygtløst ridt fra Afrikas jungle til livet i en London-forstad – via et chokerende og skæbnesvangert møde på en strand i Nigeria. Hvad sker der, når en af verdens katastrofer, som man ellers kun hører om i tv, rammer en selv?

Flere detaljer


740,00 Ekskl. momsDen anden hånd er et dristigt og frygtløst ridt fra Afrikas jungle til livet i en London-forstad – via et chokerende og skæbnesvangert møde på en strand i Nigeria. Hvad sker der, når en af verdens katastrofer, som man ellers kun hører om i tv, rammer en selv? Romanen indledes på et asylcenter i England, hvor Lille Bi – en 16-årig pige fra Nigeria – har tilbragt to år af sin ungdom, mens hun har forberedt sig på en fremtid baseret på håb. Forberedelserne er først og fremmest gået ud på at gøre sig selv uattraktiv i forhold til mænd samt at lære engelsk på den måde som dronningen taler. Begge dele som overlevelsesstrategier.

Efter en kontroversiel debut havner Chris Cleave endelig i overskrifterne af rette grund. Gennem de seneste seks måneder har kun en enkelt skønlitterær roman solgt i mere end 5000 eksemplarer hver uge i England. Og den har præsteret denne imponerende bedrift uden hjælp af en filmatisering, Richard & Judy (meget populært tv-litteraturprogram i England) eller en litteraturpris. Bogen det drejer sig om, er Den anden hånd af Chris Cleave.

Cleaves karriere som forfatter fik en lovende start, da et engelsk forlag betalte et "højt sekscifret beløb" for hans debutroman Brevet til Osama for næsten fem år siden.

Denne thriller havde terrorisme i London som omdrejningspunkt og blev udgivet den 6. juli 2005. En uge senere blev der kørt en provokerende "Hvad nu hvis?"-kampagne i aviser og i Londons undergrundsbane. Morgenen efter blev 56 mennesker dræbt af terrorbomber i London. Annoncerne blev pillet ned og mange boghandlere fjernede bogen fra deres hylder. Således har den solgt beskedne 7000 eksemplarer siden udgivelsen for fire år siden.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00