Bizisland godkendt EAN

En digters bazar

En digters bazar
En rejsebeskrivelse bliver også et selvportræt. Jo mere hengivent og umiddelbart der fortælles for at få en situation op at stå, jo mere får vi at vide om fortælleren.

Flere detaljer


2.852,00 Ekskl. momsEn rejsebeskrivelse bliver også et selvportræt. Jo mere hengivent og umiddelbart der fortælles for at få en situation op at stå, jo mere får vi at vide om fortælleren. Og når vi i dag interesserer os for 'En Digters Bazar' er det ikke alene for at nyde skrivekunsten eller at fornemme tidsbilledet fra det forrige århundrede, men i stigende grad fordi vi i værket følger den kringelde rejserute i et forunderligt menneskes oplevelsesevne.

H.C. Andersen ville give os Europa 1841, og vi fik ham selv i fuld figur plaget af tandpine, utålelige medrejsende, uforstandig kritik og lidt kærestesorg - men ser ham til gengæld også henrykt opmuntret af forstående og formående venner, af store oplevelser inden for musik, teater og billedkunst og sidst men ikke mindst betaget af de maleriske virkninger i naturen - ''og i den er man altid ved Guds Hjerte'.'Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00