Bizisland godkendt EAN

Jeg har set verden begynde

Jeg har set verden begynde
Det er med følelsen af at leve i en verden, der midt i en uoverskuelig forandring råber på at blive opdaget igen, at Carsten Jensen en råkold januardag bryder op fra Danmark for at rejse jorden rundt.Han rejser gennem lande, der har været skueplads for krig, folkemord og katastrofer. Men det er ikke kun ondskaben han er på sporet af, det...

Flere detaljer


2.904,00 Ekskl. momsDet er med følelsen af at leve i en verden, der midt i en uoverskuelig forandring råber på at blive opdaget igen, at Carsten Jensen en råkold januardag bryder op fra Danmark for at rejse jorden rundt.
Han rejser gennem lande, der har været skueplads for krig, folkemord og katastrofer. Men det er ikke kun ondskaben han er på sporet af, det er også godheden. Det dramatiske møde mellem de kræfter, der vil rive ned, og dem, der vil bygge op.
Modtagelig og engageret konfronterer han sig på sin vej gennem Asiens storladne landskaber med kosakker i det sydlige Rusland, Kinas studenteroprørere, ofrene for folkemordet i Cambodja, Vietnams handlekraftige kvinder og unge millionærer i Hong Kong.
De bliver alle en del af den vældige gobelin, forfatteren væver, en beretning om vor jord og dens skæbne. En status over et voldsomt og blodigt århundrede, der nu rinder ud, men også en bekendelse til de kræfter i mennesket som må sejre, hvis vi skal have en fremtid.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00