Bizisland godkendt EAN

Vildmarksprøven

Vildmarksprøven
  • Vare nr.: CD25030
  • Undertitel: Et møde med den Canadiske natur og en primitiv livsstil
  • Indlæst af:Rebekka Owe
  • ForfatterJudith Forbert Petersen
  • Medie: cd
  • Spilletid:  8 time(r) 32 minutter
Vildmarksprøven er historien om en ung kvinde, som kaster sig ud i den canadiske ødemark for at leve en primitiv livsstil. Gennem to år prøver Judith Forbert Petersen kræfter med den barske natur i Yukon Territoriet ved Alaskas østlige grænse. Hun kan ikke engang tænde et bål, da hun flytter ud i en uisoleret, øde beliggende hytte, som...

Flere detaljer


1.338,00 Ekskl. momsVildmarksprøven er historien om en ung kvinde, som kaster sig ud i den canadiske ødemark for at leve en primitiv livsstil. Gennem to år prøver Judith Forbert Petersen kræfter med den barske natur i Yukon Territoriet ved Alaskas østlige grænse. Hun kan ikke engang tænde et bål, da hun flytter ud i en uisoleret, øde beliggende hytte, som tilhører den ranch, hun gennem et år arbejder på. Men hun lærer efterhånden at klare sig i denne nye verden, hvor al transport foregår med hundeslæde, hvor der skal hugges brænde, hvis hun ikke vil fryse ihjel, og smeltes sne for at skaffe tilstrækkelig drikkevand. Intet er givet her, og der er meget langt til den komfortable tilværelse, hun kender fra sin opvækst i København.

I bogens anden del begiver forfatteren sig ud på en solo ridetur på seks uger og flere hundrede kilometer gennem Yukons vildnis med to heste og sin lederhund, Piggy. Hun rider ud for at se, om hun kan finde en mening med livet blandt de uendelige bjergmassiver. Judith klarer sig igennem på trods af alle odds, da der i oppakningen hverken er kompas eller tilstrækkelig proviant. Da forfatteren efter to år vender tilbage til Danmark og civilisationen, har udfordringerne ændret hendes verdensbillede for altid.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00