Bizisland godkendt EAN

Rejsen til landet der ikke findes

Rejsen til landet der ikke findes
Forfatterne og globetrotterne Hjalte Tin og Nina Rasmussen greb chancen for at opleve Kurdistan - landet der ikke findes - da grænserne for et øjeblik åbnede sig efter USA?s krig mod Irak. I en rød 2CV kørte de fra Århus mod et af verdens mest urolige områder for at møde menneskerne bag mediernes dramatiske overskrifter i Irak, Syrien og...

Flere detaljer


2.340,00 Ekskl. momsForfatterne og globetrotterne Hjalte Tin og Nina Rasmussen greb chancen for at opleve Kurdistan - landet der ikke findes - da grænserne for et øjeblik åbnede sig efter USA?s krig mod Irak. I en rød 2CV kørte de fra Århus mod et af verdens mest urolige områder for at møde menneskerne bag mediernes dramatiske overskrifter i Irak, Syrien og Tyrkiet.

Med kalechen rullet ned og åbne sanser rejser forfatterne på kryds og tværs gennem Kurdistans ørkner, bjerge og byer for at opleve en verden, som først nu er ved at åbne sig for os. De besøger turkomaner i oliebyen Kirkuk, engletilbedernes underjordiske helligdom, smuglere på grænsen til Iran og skattejægere i armenske bjerglandsbyer og går på opdagelse i storbyer fra Diayarbakir til Bagdad.

Rejsen til landet der ikke findes er en personlig beretning rig på oplevelser og sansninger om to menneskers møde med et umådelig gæstfrit, plaget og storslået land. Den giver et overraskende og kontroversielt førstehåndsbillede af Kurdistans lykkeligste sommer.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00