Bizisland godkendt EAN

Verdens top

Verdens top
Målet er ikke at nå toppen, men at komme ned i live.Den 29. maj 1953 stod de første mennesker, new zealænderen Edmund Hillary og nepaleseren Tenzing Norgay, på verdens top, Mount Everest. Siden har tusinder med større eller mindre held forsøgt at følge i deres fodspor. Denne bog fortæller om den lille eksklusive gruppe af danske...

Flere detaljer


999,00 Ekskl. momsMålet er ikke at nå toppen, men at komme ned i live.
Den 29. maj 1953 stod de første mennesker, new zealænderen Edmund Hillary og nepaleseren Tenzing Norgay, på verdens top, Mount Everest. Siden har tusinder med større eller mindre held forsøgt at følge i deres fodspor. Denne bog fortæller om den lille eksklusive gruppe af danske bjergbestigere, der har besteget verdens højeste og mest myteomspundne bjerg:

Michael Knakkergaard Jørgensen blev i 1995 den første dansker, der besejrede bjerget, Lene Gammelgaard blev dagen før katastrofenatten d. 10. maj 1996 Skandinaviens første kvinde på toppen, Mads Granlien og Asmus Nørreslet nåede sammen toppen på den første rent danske ekspedition i 2000. I 2001 blev Nørreslet den første og hidtil eneste dansker, som har besteget Everest to gange.

I bogen fortæller Christian Nørgaard også om bjergets historie, om landene der omgiver det,, om de første forsøg på bestigninger af bl.a. George Mallory og Andrew Irvine, som begge omkom på bjerget i 1924, om danskeren Klavs Becker-Larsens hemmelige soloekspedition i 1951 og endelig om Hillary og Tenzings store bedrift to år senere. Bogen er desuden fyldt med facts om de højeste bjerge i verden, om ruterne der fører mod toppen af Everest, om udstyr, højdesyge, Everests geologiske forhold og meget mere.

Sir Edmond Hillary har skrevet forord til bogen.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00