Bizisland godkendt EAN

Om bord i Sydfrankrig

Om bord i Sydfrankrig
  • Vare nr.: CD22395
  • Undertitel: At rejse er at leve
  • Indlæst af:Ole Ilum Hansen
  • ForfatterJohn Hjarsø
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: cd
  • Spilletid:  8 time(r) 25 minutter
Vor helt er livskunstner og kaptajn på det gode skib Kispus, som lystrer hans mindste vink, mens han - kaptajnen - selvfølgelig er underordnet admiralen, den ægteviede, der kun i yderste nød lader maskuline dyder tage over.Vor helt nærer de dybeste følelser for admiralen, men han tumles på tilværelsens hav - Frankrigs floder og kanaler,...

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsVor helt er livskunstner og kaptajn på det gode skib Kispus, som lystrer hans mindste vink, mens han - kaptajnen - selvfølgelig er underordnet admiralen, den ægteviede, der kun i yderste nød lader maskuline dyder tage over.
Vor helt nærer de dybeste følelser for admiralen, men han tumles på tilværelsens hav - Frankrigs floder og kanaler, samt svinkeærinder langs rivieraen - og en topløs havfrue med bundløst blik er tæt på at få læseren til at rødme.

Vi aner andre fristelser, for navne på Frankrigs ædle vindistrikter forekommer. Kaptajnen læser andet end søkort, hans lukulliske ordforråd lader ikke meget tilbage at ønske. Han favner vidt, og er frygtløs i sin omgang med såvel hjælpsomme franskmænd, som strandede eksistenser. End ikke kindkys slår ham ud af kurs. Hans distingverede fremtoning sikrer adgang til de bedste kredse, men han lægger lige så gerne bi langs en zinc for at få corrida'ens finesser forklaret.

Savner man lys i vinterens mørke, vil kaptajnens sydfranske søforklaring gøre det ud for mange timers sol.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00