Bizisland godkendt EAN

Frankrig til flods

Frankrig til flods
  • Vare nr.: CD22394
  • Undertitel: Ønskerejsen på franske vandveje
  • Indlæst af:Ole Ilum Hansen
  • ForfatterJohn Hjarsø
  • Medie: cd
  • Spilletid:  7 time(r) 44 minutter
Frankrig til flods… er en kærlighedserklæring til Frankrig - Frankrigs overdådige natur - til Frankrigs storartede historie - til kulturen, ikke mindst den del af den som er 'franskmænd' … være sig mænd, kvinder eller børn. Her er en førstehåndsberetning om kindkyssets varianter i de 'fire franske kindkyszoner', om soldaten der lærer...

Flere detaljer


1.181,00 Ekskl. momsFrankrig til flods… er en kærlighedserklæring til Frankrig - Frankrigs overdådige natur - til Frankrigs storartede historie - til kulturen, ikke mindst den del af den som er 'franskmænd' … være sig mænd, kvinder eller børn. Her er en førstehåndsberetning om kindkyssets varianter i de 'fire franske kindkyszoner', om soldaten der lærer at synge med på 'Højt på en gren en krage…', sim sala dim!, om gudemåltider hvor fartøjet ligger sikkert fortøjet i baghaven, om Marcel, hvis hjælpsomhed går over alle grænser, om strandinger til lands som ordnes med traktorforspand, om Frankrig som er allermest fransk, når man kommer sejlende!

Frankrig ejer over 8.000 km vandveje. For dem der lader sig friste, er her råd og vink og ikke mindst, en dejlig underholdende rejsebeskrivelse.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00