Bizisland godkendt EAN

Forår i Toscana

Forår i Toscana
Toscana har det hele. Kulturskatte, stemningsfulde byer, landskabelige scenerier præget af rullende højdedrag beplantet med oliventræer, vinstokke og cypresser, et spændende køkken og gode vine. Regionens hovedby er Firenze, hvor den italienske renæssance blomstrede.I denne bog om Toscana fortæller Hans Gregersen om den unikke...

Flere detaljer


887,00 Ekskl. momsToscana har det hele. Kulturskatte, stemningsfulde byer, landskabelige scenerier præget af rullende højdedrag beplantet med oliventræer, vinstokke og cypresser, et spændende køkken og gode vine. Regionens hovedby er Firenze, hvor den italienske renæssance blomstrede.

I denne bog om Toscana fortæller Hans Gregersen om den unikke midtitalienske region, som ikke mindst imponerer ved de mange velbevarede middelaldermiljøer. Det gælder Siena med sit gamle gadenet og sin harmoniske rådhusplads, San Gimignano kent for sine knejsende forsvarstårne, foruden en række småbyer, der ligger som ørnereder over det omliggende land.

I Volterra kommer vi tæt på etruskernes kultur, og i fortællingen om Firenze bliver lytterne øjenvidner til Medici-familiens storhed og fald. Vi følger med Dante på rejse rundt i regionen, oplever forbitrede kampe mellem byrepublikkerne og er med Napoleon under hans eksil på Elba. Der er fredelige stunder i selskab med multigeniet Leonardo da Vinci, komponisten Puccini fra Lucca, og forfatteren Boccaccio, som huskes for sine erotiske fortællinger ?Dekameron?.

Hans Gregersens bog giver en bred skildring af Toscanas kulturhistoriske herligheder, som også omfatter Pisas skæve tårn, Chiantilandets vinudbud og den lokale gastronomi.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00