Bizisland godkendt EAN

Frankrig for alle

Frankrig for alle, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711527757
  • Indlæst af:Peter Milling
  • ForfatterBjørn Bredal
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  6 time(r) 29 minutter
Frankrig er et pragtfuldt land med Alper, oste, vine, franskmænd, floder, østers og Tour de France. Men Frankrig er også en idé.

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsOm Frankrig for alle som mp3-lydbog

Frankrig er et pragtfuldt land med Alper, oste, vine, franskmænd, floder, østers og Tour de France. Men Frankrig er også en idé.

Da millioner af mennesker i januar 2015 gik på gaden i Paris for at protestere mod massakren på Charlie Hebdo, stod de franske sammen om denne idé. Og folk fra alle kontinenter fløj til Frankrig for at gå med i marchen og sige Je suis Charlie. Alle ville vise, at Frankrig er en idé med bud langt ud over Frankrigs grænser.

Idéens kerne er, at alle mennesker er født lige og frie. Bjørn Bredal forfølger denne idé fra katedralen til Bastillen, fra kejseren til republikken og fra fodbolden til frankofonien. Han ser ideen i vinen, baguetten, geografien, gastronomien og visse kvinder: en jomfru, en furie og en maîtresse – samt en gallisk hane, en general og adskillige andre messieurs.

LEKTØRUDTALELSE

“Fabulerende rundtur i ikoner og symboler inden for fransk skønlitteratur, kunst og historie fortalt for Frankrigsinteresserede (...) Forfatteren er tidligere kulturredaktør på Weekendavisen og Politiken og cand.mag. i fransk. Han har skrevet adskillige bøger om fransk politik, kultur og åndsliv fx Undskyld mit franske , 2012.(...) Bogen er let forståelig og kredser om tanken om, at der skulle findes en universel ide bag Frankrig, Frankrigs mission i verden. Den forholder sig overvejende kærligt, men til tider også humoristisk til franskmænds opfattelse af sig selv som noget særligt (...) Egner sig til større biblioteker og også mindre biblioteker, hvor der findes mange Frankrigselskere.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00