Bizisland godkendt EAN

Jomfruhinder og hijab

Jomfruhinder og hijab, mp3-cd
"Jomfruhinder og hijab" stiller skarpt på, hvorfor netop mellemøsten har brug for en seksuel revolution. Hun har hørt historier fra kvinder i Mellemøsten og Nordafrika, og det er nu hendes mål at konfrontere den sammenblanding af kultur og religion, som kun få tør blande sig i.

Flere detaljer


1.725,00 Ekskl. momsOm Jomfruhinder og hijab som mp3-lydbog

Et udbredt kvindehad i den arabiske verden er den herskende opfattelse. "Jomfruhinder og hijab" er en yderst interessant, oplysende og oprørsk debatbog om denne omfattende problemstilling. Forfatteren Mona Eltahawy er en egyptisk-amerikansk journalist, som i begyndelsen skabte røre i vandene ved at udgive artiklen "Why Do They Hate Us" om kvindehadet. En artikel, som har gjort det muligt for hende at udgive "Jomfruhinder og hijab", hvori hun går skridtet videre.

"Jomfruhinder og hijab" stiller skarpt på, hvorfor netop mellemøsten har brug for en seksuel revolution. Hun har hørt historier fra kvinder i Mellemøsten og Nordafrika, og det er nu hendes mål at konfrontere den sammenblanding af kultur og religion, som kun få tør blande sig i.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00