Bizisland godkendt EAN

Sneen på cedertræerne

Sneen på cedertræerne, cd
På San Piedro, en lille ø i Puget Sound ud for Seattle, står en japansk-amerikaner anklaget for mord. Året er 1954, og krigens skygger hviler stadig over det lille øsamfunds blandede befolkning af laksefiskere og jordbærfarmere.

Flere detaljer


990,00 Ekskl. momsPå San Piedro, en lille ø i Puget Sound ud for Seattle, står en japansk-amerikaner anklaget for mord. Året er 1954, og krigens skygger hviler stadig over det lille øsamfunds blandede befolkning af laksefiskere og jordbærfarmere.

Ishmael Chambers, som har mistet en arm under Stillehavskrigen mod japanerne, er en af de journalister, der dækker retssagen. Han har arvet øens lokale avis efter sin far og driver den nu videre, mens han forsøger at lægge krigens tragedier bag sig. Under retssagen kan han ikke undgå igen at blive konfronteret med Hatsue Miyamoto, den anklagedes kone og hans ungdoms elskede, som han aldrig har kunnet glemme. Engang var de uadskillelige – i de fredelige år før krigen, og før Hatsue og hendes familie blev interneret ligesom resten af japanerne i USA. Dengang havde de gravet efter muslinger på stranden, plukket jordbær på øens frodige marker og tilbragt mange timer sammen på deres hemmelige sted i et gigantisk cedertræs hule stamme.

Mens sneen lukker alle veje, oprulles i retslokalet ikke blot mordet og dets baggrund, men hele det lille samfunds struktur og psykologi. Mens fortællingen bevæger sig frem og tilbage mellem retslokalets nutid og de forskellige vidners fortid, må alle implicerede se tilbage på deres tidligere liv og revidere deres syn på kærlighed, racisme og individuel moral.

Copyright © David Guterson 1994
Oversat af Ole Husted Jensen fra Snow falling on CedarsKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00