Bizisland godkendt EAN

Jeg skal huske dig

Jeg skal huske dig, mp3-cd
Det er skumring, da tre voksne mennesker og en lille hund bliver sat i land i det gamle fiskerleje Hesteyri i Jökulsfjörður på nordvestkysten af Island. Deres plan er at istandsætte et gammelt hus og omdanne det til pensionat, som de forhåbentlig kan drive med økonomisk... Hør - Køb Jeg skal huske dig som mp3-lydbog

Flere detaljer


Fås også som:
Jeg skal huske dig, cd >>


1.988,00 Ekskl. momsDet er skumring, da tre voksne mennesker og en lille hund bliver sat i land i det gamle fiskerleje Hesteyri i Jökulsfjörður på nordvestkysten af Island. Deres plan er at istandsætte et gammelt hus og omdanne det til pensionat, som de forhåbentlig kan drive med økonomisk gevinst.

Katrín er modvilligt taget med sin mand, og den tredje person er Lif, som netop er blevet enke. Katrín har ikke været mange minutter på den mennesketomme ø, før hun ser konturerne af en ukendt og truende skikkelse, der lusker omkring huset. Snart hører de også fodtrin inde i huset, og kun på øens højeste punkt er der mobildækning.

På den anden side af øen bliver psykiateren Freyr kaldt ud til et hærværk. Gerningsmanden virker syg. Freyr kæmper mod sine egne dæmoner, efter hans lille søn forsvandt tre år tidligere. Freyr bliver også trukket ind i efterforskningen af et selvmord. Afdøde er en ældre kvinde, som synes at have været besat af Freyrs søn. Under efterforskningen opdager Freyr ligheder mellem den aktuelle sag og noget, der fandt sted ti år tidligere. Noget gentager sig.

Nogen begynder at råbe efter far...

Ualmindelig velskrevet gyser/thriller med støt stigende spændingskurve i et plot befolket med helt specielle oplevelser og personer samt uhyggelige og alligevel plausible hændelser i et miljø, hvor kulde, mørke og uhygge dominerer. Island. Isnende uhyggelig. Iskold slutning. Per Drustrup Larsen, lektørKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00