Bizisland godkendt EAN

Vinter- og julefortællinger

Vinter- og julefortællinger, mp3
  • Vare nr.: MP9788770302289
  • Indlæst af:Torben Sekov
  • ForfatterSiegfried Lenz
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  1 time(r) 42 minutter
Siegfried Lenz stammede fra den del af Tyskland, der før krigen gik under betegnelsen Masurien. Det ligger i Østpreussen, eller det lå, for det er ikke tysk længere.

Flere detaljer


800,00 Ekskl. momsOm Vinter- og julefortællinger som mp3-lydbog

Siegfried Lenz stammede fra den del af Tyskland, der før krigen gik under betegnelsen Masurien. Det ligger i Østpreussen, eller det lå, for det er ikke tysk længere. Efter krigen, som Lenz deserterede fra, tilfaldt Masurien Polen og Rusland.

De vinter- og julefortællinger, som Lenz fortæller, stammer fra mindernes album. Det er realistiske, men samtidig let fantastiske fortællinger.

... To ældre mænd, der sidder i fængsel for tyveri og ildspåsættelse, giver sig selv juleferie ved hjælp af et gammelt brød ... En flygtningefamilie holder jul i en faldefærdig barak, og julestemningen kommer i hus med et stykke kul ... En soldat fra krigen får arbejde som julemand og møder fortiden.

Vinterkulissen skabes af to drenges eventyr på en tilfrosset sø i Masurien – og af et brændetyveri. Da en gammel mand får en uventet julegave, når julestemningen et højdepunkt.

Siegfried Lenz (1926-2014), født i Masurien, Østpreussen, var en tysk forfatter af primært noveller og essays, selvom han også skrev romaner og dramaer til teater og radio. Lenz debuterede i 1951 og ville året efter have udgivet "Overløberen". Det skete dog først med 65 års forsinkelse. Lenz har modtaget Goethe-prisen og De tyske boghandleres fredspris m.v. har især "Tysktime" og "Et minuts stilhed" befæstet hans position. Ved hans død i 2014 blev "Tysktime" estimeret til at have solgt over 30 millioner kopier verden over.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00