Bizisland godkendt EAN

Skaknovelle & Praterforår

Skaknovelle & Praterforår, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788771747416
  • Undertitel: Noveller
  • Indlæst af:Thomas Leth Rasmussen
  • ForfatterStefan Zweig
  • Forlag: Rosenkilde
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  2 time(r) 23 minutter
Skaknovelle’ er stor novellekunst, litteratur i verdensklasse og en vanvittig velkomponeret fortælling om den menneskelige psyke ... ’Skaknovelle’ er intet mindre end stor litteratur! Salige er de, som stadig har den til gode.

Flere detaljer


950,00 Ekskl. momsOm Skaknovelle & Praterforår som mp3-lydbog

Skaknovelle’ er stor novellekunst, litteratur i verdensklasse og en vanvittig velkomponeret fortælling om den menneskelige psyke ... ’Skaknovelle’ er intet mindre end stor litteratur! Salige er de, som stadig har den til gode.

- Maria Guldager, Litteratursiden.dk

Om bord på den store passagerdamper, der ved midnat skulle afgå fra New York mod Buenos Aires, herskede afskedstimens sædvanlige travlhed og røre. Gæster fra land puffede sig rundt mellem hinanden for at tage afsked med deres venner, gelegrafbude med kasketterne på sned råbte navne gennem salonerne, kufferter og blomster blev slæbt, børn løb nysgerrigt op og ned ad trapper alt imens orkestret uanfægtet akkompagnerede showet på dækket. Jeg stod og talte med en bekendt lidt afsides promenadedækkets tumult, da to-tre skarpe blitzlys gik af ved siden af os - sandsynligvis var en eller anden kendt person i sidste øjeblik blevet interviewet og fotograferet af journalister. Min ven kiggede derhen og smilede.»De har da fået dem en sjælden fugl med om bord. Det er jo Czentovic.« Og da jeg åbenbart må have set temmelig uforstående ud ved den besked tilføjede han forklarende: »Mirko Czentovic, verdensmesteren i skak. Han har deltaget i turneringer oer hele Amerika og vundet alt fra øst til vest og drager nu mod nye triumfer i Argentina.«

Stefan Zweig (1881 - 1942) blev født af jødiske forældre og måtte, da nazisterne kom til magten i Tyskland flygte til England.

Ved udbruddet af 2. verdenskrig flygtede han med sin familie til Brasilien. I 1942 begik han selvmord sammen med sin hustru, Lotte. Krigen gjorde ham desperat og han frygtede for den europæiske kultur, som han elskede så højt.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00