Bizisland godkendt EAN

Til min elsker

Til min elsker, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711473511
  • Indlæst af:Lise Ravn
  • ForfatterFrancoise Rey
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  6 time(r) 26 minutter
"Til min elsker...” er en samling lystne, erotiske, sensuelle, provokerende, forførende, poetiske og opstemte breve om de fantasier, vi sjældent tør leve ud, men som slumrer i os alle - hvis vi tør indrømme det!

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsOm Til min elsker som mp3-lydbog

For at hidse og ægge sin elsker skriver en kvinde en række breve til ham, hvori hun fortæller detaljeret om sine erotiske drømme og oplevelser.

“Til min elsker...” er en samling lystne, erotiske, sensuelle, provokerende, forførende, poetiske og opstemte breve om de fantasier, vi sjældent tør leve ud, men som slumrer i os alle - hvis vi tør indrømme det!

En ung pige sidder tilbage efter en kærlighedsaffære, der ikke har været optændt af den store erotiske glød, med en følelse af utilfredsstillethed - på flere planer. Gennem en række breve til sin elsker, manden med de gule øjne, genopdager hun sin egen krop i en slags vellystens anatomi. Brevene bliver en rejsefører i seksuelle fantasmer, sammen går de elskende på frydefuld opdagelse i et lystent univers af smerte, ekstase og liderlighed, hvor ikke kødets lyst, men alene den romantiske kærlighed er obskøn.

ANMELDERNE SKREV
“Lige på og hårdt --- Ryd natbordet, der er saftige sager på vej ... Udmærket som højtlæsningsbog for kæresten, hvis sexlivet trænger til et ‘input’ - men husk at gemme bogen, når svigermor kommer på besøg!”
- Tine Bendixen, Alt For Damerne

LEKTØRUDTALELSE
“De fleste læsere af erotisk litteratur vil finde nydelse i Françoise Reys suveræne behandling af sproget, fremragende fordansket af Susanne Juul.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00