Bizisland godkendt EAN

Vejen op

Vejen op, vejen ned, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711444955
  • Indlæst af:Paul Becker
  • ForfatterJulian Barnes
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  2 time(r) 56 minutter
Julian Barnes var sammen med sin hustru i tredive år. Han var toogtredive, da de mødte hinanden, toogtres, da hun døde. ”Mit livs hjerte; mit hjertes liv”, skriver han i denne bevægende..

Flere detaljer


1.116,00 Ekskl. momsOm Vejen op, vejen ned som mp3-lydbog

Julian Barnes var sammen med sin hustru i tredive år. Han var toogtredive, da de mødte hinanden, toogtres, da hun døde. ”Mit livs hjerte; mit hjertes liv”, skriver han i denne bevægende, dybt personlige beretning om kærlighed, sorg og tab. Et sjældent funklende dokument over det, som ikke kan siges med ord.

Men Barnes starter et helt andet sted, nemlig i Frankrig i 1858, hvor fotografen Nadar stiger op i en luftballon og lader sig hæve over jorden. Deroppe tager han de første billeder fra himlen.
Også Sarah Bernhardt, den herostratisk berømte franske skuespillerinde, rejser med luftballon, sammen med den britiske oberst og opdagelsesrejsende Frederick Burnaby. Hvad de sagde til hinanden i gondolen, er ikke overleveret, men historiefortælleren Julian Barnes forvandler anekdoten til en opløftende historie om sammen at stige op igennem klodens øvre luftlag.

VEJEN OP, VEJEN NED er en bog om at rejse med luftballon, om fotografi, om kærlighed og om tab. Om at føre to mennesker sammen, som ikke før har været ført sammen. Der skabes noget nyt, og så bliver verden forandret. De er større end deres to jeg’er hver for sig. Sammen ser de længere, og også mere klart.

OM FORFATTEREN
Julian Barnes (f. 1946) er en af Englands mest anerkendte nulevende forfattere. Han har skrevet en lang række romaner, novelle- og essaysamlinger, og størstedelen er oversat til dansk. I 2015 modtog Barnes Zinklar-prisen for novellesamlingen PULS (2014), der også findes som lydbog.

LEKTØRUDTALELSE
“Til læsere af Julian Barnes og alle andre, der værdsætter gode essays (...) Man skulle ikke tro, at det var muligt at kombinere beretninger om aeronautikkens pionerer med en dybt personlig beretning om kærlighed, sorg og tab, men det lykkes på overlegen vis, især fordi Barnes bryder genrekonventionerne ved at blande sine erindringer med faktuel historisk viden og fiktion. Beretningen om konens død går lige i hjertekulen (...) Fremragende tilbud til den del af Barnes' publikum, der ikke ønsker at stoppe ved romanerne og novellerne.”

ANMELDERNE SKREV
“Her er ingen trøst at hente, men man kan nyde Barnes’ klassiske form for essayistik, hans insisteren på at beholde sin primære synsvinkel gennem alle ekspeditioner og eksempler. Britisk, siger vi med en fladhed. Ballondriften op er underholdende, men afslutningen forbliver en eksemplarisk definitiv landing.”
- 4 hjerter, Politiken

“Kapitlet »Den mistede dybde« er noget af det klogeste og mest inderlige, men også usentimentale, man kan læse om at miste en elsket.”
- 4 stjerner, Berlingske

“Den lille essaysamling ”Vejen op, vejen ned” er en perle i Julian Barnes' forfatterskab, en moderne andagtsbog om sorgens betydning og livet efter døden”
- Kristeligt DagbladKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00