Bizisland godkendt EAN

Livet er bedre

Livet er bedre, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711444481
  • Indlæst af:Marie Nørgaard
  • ForfatterAnna Gavalda
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  4 time(r) 53 minutter
To historier om to unge mennesker, der er fanget i livet og i forestillingen om, hvad lykke og karriere er.

Flere detaljer


1.116,00 Ekskl. momsOm Livet er bedre som mp3-lydbog

To historier om to unge mennesker, der er fanget i livet og i forestillingen om, hvad lykke og karriere er. Både Mathilde på 24 år og Yann på 26 tager hver især en drastisk beslutning om at ændre deres liv efter et tilfældigt møde med en fremmed - for hellere tage en chance med risiko for at fejle end stå tilbage og ikke at have levet livet.

Med disse to historier formår Anna Gavalda at portrættere en generation med alle de genkendelige valg, der følger med det at være ung og skulle finde sin plads i livet. Senest har Anna Gavalda på dansk udgivet BILLIE. Nu er hun tilbage i novelleformen, som gav hende det helt store gennembrud med novellesamlingen JEG VILLE ØNSKE, DER VAR ÉN, DER VENTEDE PÅ MIG ET ELLER ANDET STED ...

LEKTØRUDTALELSE
“Unge og voksne med interesse for identitet og livsvalg, vil finde underholdning og stof til eftertanke i Gavaldas to fortællinger om to almindelige mennesker, der gennem mødet med en fremmed får ny indsigt i deres eget liv og beslutter sig for, at det kan blive bedre (...) En af moderne fransk litteraturs fine stemmer præsenterer her to vedkommende fortællinger om identitet og valg af livsindhold (...) begge er fortalt med selvironisk vid og charme i et sprog, der er let at gå til og i øjenhøjde med hovedpersonerne (...) Kan formidles til både unge og voksne.”

ANMELDERNE SKREV
“Anna Gavalda træder i sine egne feelgood-franske fodspor med et par fine, små historier om kærligheden og det autentiske liv (...) På sin vittige, lidt flabede måde beder Anna Gavalda os om at gentænke vores liv.”
- Jyllands-Posten

“Anna Gavalda mestrer en skiften mellem nutid og datid, som jeg ikke længe har set, - bogen er fantastisk godt skrevet. Dramaet og den indre rejse er rigtig godt beskrevet, med mange gode dialoger og tanker. En bog, der kan anbefales!”
- Litteratursiden

“Anna Gavalda skriver i ' Livet er bedre' en aktuel civilisationskritik og ganske letfodet eksistentialisme”
- InformationKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00