Bizisland godkendt EAN

Mord i virkeligheden

Mord i virkeligheden, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711441435
  • Undertitel: 24 retsmedicinske sager
  • Indlæst af:Steen Heinsen
  • ForfatterJørgen Lange Thomsen
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  7 time(r) 20 minutter
Retsmedicin er om noget det medicinske område, der binder liv og død sammen. Retsmedicinere kommer under huden på danskernes hverdagsliv og får et barskt indblik i den menneskelige natur... Køb Mord i virkeligheden som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsOm Mord i virkeligheden som mp3-lydbog

Retsmedicin er om noget det medicinske område, der binder liv og død sammen. Retsmedicinere kommer under huden på danskernes hverdagsliv og får et barskt indblik i den menneskelige natur. Det kan være skræmmende, men er også frem for noget ærligt. Den døde krop er fredfyldt, al forstillelse og falskhed er forsvundet.

Retsmedicineren står til hverdag over for det puslespil, det er at få drab og andre sager til at give mening. Det lægefaglige, kriminaltekniske puslespil skal gå op. Denne bogs 24 retsmedicinske fortællinger tager udgangspunkt i virkelige sager. Alt, hvad der står i bogen, er sandt, men anonymiseret. Mordene er fra virkeligheden, ligesom alle de andre sager i bogen – nogle pudsige, andre rørende.

Man lades ikke upåvirket efter at have læst fortællingerne. Det er grusomt, hvad vi mennesker til tider gør ved hinanden.

Virkeligheden overgår fiktionen.

Jørgen Lange Thomsen og Jytte Banner er retsmedicinere.

LEKTØRUDTALELSE
“For de mange interesserede i autentiske drabshistorier. Fortalt af de retsmedicinere, der selv har været obducenter på sagerne. Bogen har bred appel og vil ramme målgruppen meget præcist. De enkelte sager er velfortalte med et ikke underspillet dokudramatisk element (...) De 24 beretninger om autentiske danske drabssager fortalt af retsmedicinere er både nøgterne og barske - og bestemt interessant læsning for de interesserede i mordsager.”

PRESSEN SKREV
“Bogen beskriver 24 anonymiserede men sande retsmedicinske sager. de 24 fortællinger er skrevet af fremtrædende retsmedicinere og omhandler nogle af deres mest uforglemmelige sager. Foruden gys og mystik giver bogen derfor et unikt indblik i retsmedicinsk praksis.”
- Magasinet SundhedKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00