Bizisland godkendt EAN

De filmatiserede historier

De filmatiserede historier, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711456750
  • Indlæst af:Jesper Bøllehuus
  • ForfatterPhilip K. Dick
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  9 time(r) 39 minutter
Philip K. Dick skrev nogle af sine mest ildevarslende fremtidsvisioner om USA i novelleform i 50'erne.. Køb De filmatiserede historier som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm De filmatiserede historier som mp3-lydbog

Philip K. Dick skrev nogle af sine mest ildevarslende fremtidsvisioner om USA i novelleform i 50'erne. Deres kredsen om temaer som overvågningssamfundet, tiden og det menneskelige – og den totale paranoia – har siden fascineret læsere verden over.

Og i de sidste 20 år biografgængere med, for siden 1982, hvor Ridley Scott for første gang filmatiserede Philip K. Dick, er flere af hans noveller omformet til biografens lærred – og i et stadig voksende tempo.

Denne samling rummer novellerne bag filmene Paycheck, Minority Report, Total Recall, Screamers, The Adjustment Bureau og Impostor – samt novellen Little Black Box, forløberen for Do Androids Dream of Electric Sheep?, der startede det hele og blev filmatiseret som Blade Runner.

LEKTØRUDTALELSE
“Forfatteren er en af de helt store pionerer inden for genren og især kendt for filmatiseringerne (...) Samlingen er underholdende at læse og godt skrevet (...) Philip K. Dick har været en stor inspirationskilde for science fiction genren”

ANMELDERNE SKREV
“Hans tekster er på en gang filosofiske traktater skrevet i en hårdkogt og effektiv minimalprosa uden de store dikkedarer, om det menneskeliges principper, og samtidig er de også fabler om magtbalancen og mentaliteten i den kolde krigs USA (…) Nye læsere kan meget passende begynde her.”
- 4 hjerter, Henrik Palle, Politiken

“Trods de dystre fremtidsvisioner skriver Dick, så man bliver fanget ind i historien. Han skriver om temaer som overvågningssamfundet og menneskelighed og sætter ord på både frygt og håb. Men selvom han på den måde passer ind i 50'ernes kommunistforskrækkelse, er det ikke kun kommunismen, han griber fat i. Han ser også på USAs rolle som undertrykker af den enkelte borger, og dermed sætter han sig ud over det geografiske og bliver en af de bedste science fiction-forfattere, jeg har læst.”
- LitteratursidenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00