Bizisland godkendt EAN

Oprør fra udkanten

Oprør fra udkanten, mp3-cd
Den herskende skævvridning af Danmark er skandaløs, hedder det i Udkantmanifest, der indleder bogen. Den er opstået som et resultat af forkerte politiske beslutninger, eller fordi man intet har gjort... Køb Oprør fra udkanten som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.196,00 Ekskl. momsOm Oprør fra udkanten som mp3-lydbog

Den herskende skævvridning af Danmark er skandaløs, hedder det i Udkantmanifest, der indleder bogen. Den er opstået som et resultat af forkerte politiske beslutninger, eller fordi man intet har gjort. Konkurrencestaten har medført en række beslutninger, der har fået skræmmende konsekvenser i form af en centralisering, som er ødelæggende for en harmonisk udvikling. Nu er det tid til at tænke nyt og skabe en samlet plan for et Danmark i balance.
 
Bogens mange bidrag er et forsøg på at få tusind –  eller bare lidt færre –  blomster til at blomstre.
 
Udover redaktørerne Finn Slumstrup og Viggo Mortensen er der bidrag af bl.a. Michael Bøss, Gunnar Lind Haase Svendsen, Birthe Linddal, Bent Falbert, Suzanne Brøgger, Karen Lumholt, Doris Ottesen, Susan Hinnum, Anne Ørum Nielsen, May My Humaidan og Steen Piper. Desuden digt af Knud Sørensen og fotos af Anne Mette Holstein.

LEKTØRUDTALELSE
“ I 2 dele præsenterer 13 bidragydere, som på forskellig vis er engageret i udkantsproblematikken, eksempler og analyser på skævvridningen af det danske samfund, og hvilke muligheder der er hvis der gøres op med centraliseringen, og de muligheder der er for en anden udvikling. Derudover rummer bogen en række tilflytterhistorier fra mennesker, der har bosat sig i udkanten, bidrag fra Knud Sørensen og Suzanne Brøgger (...) Bogen er en blanding af personlige oplevelser, erfaringer og egentlige analyser. Et offensivt politisk debatbidrag mod den stigende ulighed og skævvridning primært skrevet af engagerede akademikere som gør op med konkurrencestaten, liberalismen og den stigende globalisering (...) Problemstillingen berører hele Danmark, og bogen bør derfor befinde sig på alle biblioteker.”

ANMELDERNE SKREV
“Bogen, som er nem at gå til, er meget varieret og relevant (...) Den er spændende læsning og meget velegnet til at sætte gang i debatten. Jeg anbefaler den med fornøjelse!”
- Bornholms Tidende

“Det er velgørende, veldokumenteret og peger i nye retninger. Ikke mindst på, at udkanten slet ikke er problemet, snarere løsningen (...) Som i Viggo Mortensens fi-losofisk betagende tekst, som afsluttes med ordene: " Udkanten er frihedens sted. Hvis der er noget rigtig i det, så er der også herfra, at fornyelsen skal komme." Vi skal selv gøre arbejdet, og med folk som dem, Slumstrup og Mortensen har samlet som frontkæmpere, så skal det nok gå.”
- Fyens Amts AvisKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00