Bizisland godkendt EAN

Der er nu noget ved livet

Der er nu noget ved livet, man ikke ..., mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711458211
  • Undertitel: livsbetragtninger
  • Indlæst af:Jesper Bøllehuus
  • ForfatterErik Lindsø
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  6 time(r) 2 minutter
I ”Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder” er de der alle sammen: De langtidsskuffede. Mændene, der er faldet lidt af på den..  Køb Der er nu noget ved livet - man ikke finder andre steder som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.196,00 Ekskl. momsOm Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder som mp3-lydbog

I ”Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder” er de der alle sammen: De langtidsskuffede. Mændene, der er faldet lidt af på den. Nedrakkerne. Levebrødspessimisterne. Dem, der gør verden til et alvorstungt, livstrættende sted at være. Men heldigvis er de ikke alene!
 
For Erik Lindsøs livsbetragtninger rummer al den livsoptimisme, som ingen kan leve uden. Her går man på opsøgende virksomhed efter glæden. Her tager man imod de danse, man bliver budt op til. Her modtager man livet som en gave – og husker at pakke den ud. Og her mødes man af en varme, der gør glad.

“Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder” er Erik Lindsøs bud på, hvor man finder det gode liv - i hverdagen, i digtene, i sangene, i fællesskabet med andre.

LEKTØRUDTALELSE
“Anvendelig i mange sammenhænge. Både til biografilæsere og til inspirerende tankevirksomhed om livet, men også som input til udarbejdelse af taler kan bogen finde anvendelse (...) hans livsbetragtninger er både til at blive i godt humør og klog på livet af. Med citater fra digte, salmer, sange og historier, pluk fra egne oplevelser, forfatterskaber og diverse kolleger rummer bogen et væld af meninger og ytringer om det at leve livet på godt og ondt. En livsbekræftende og velfortalt visdomsbog (...) Kan sammenlignes med Møllehave og tilsvarende bøger om livsvisdom.”

ANMELDERNE SKREV
“...en mesterlig fortælling i dansk erindringskunst. Som i tidligere udgivelser er Lindsø inspireret af mange forfattere, det ene citat udløser det næste i et fascinerende tempo, og læseren indrulleres i en uudtømmelig og ustandselig fortælleglæde.”
- Kristeligt DagbladKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00