Bizisland godkendt EAN

Gennem den kulsorte sky

Gennem den kulsorte sky, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711458723
  • Undertitel: Påskehistorier
  • Indlæst af:Jesper Bøllehuus
  • ForfatterDy Plambeck m.fl.
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  4 time(r) 11 minutter
Syv af landets bedste skønlitterære forfattere fortolker og gendigter hver en af påskens tekster i ny smuk udgivelse... Køb Gennem den kulsorte sky som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.036,00 Ekskl. momsOm Gennem den kulsorte sky som mp3-lydbog

Syv af landets bedste skønlitterære forfattere fortolker og gendigter hver en af påskens tekster i ny smuk udgivelse.
”Gennem den kulsorte sky” er en verselinje fra  Kingos store påskesalme ”Som den gyldne sol  frembryder”. Om lyset, der – måske – baner sig vej gennem mørket.

Påsken er den vigtigste højtid i den kristne kirke. For det moderne menneske kan det imidlertid være svært at nærme sig de gådefulde begivenheder og det stærkt ladede symbolsprog i de bibelske tekster. Hvorfor skal Jesus først indtage Jerusalem som en sejrherre for siden at pines til døde og endelig genopstå?

GENNEM DEN KULSORTE SKY indeholder frie fortolkninger og gendigtninger af påskens tekster  dag for dag. Syv af landets bedst skrivende forfattere  forholder sig med egen stil og stemme til  de dramatiske begivenheder, som levendegøres i  sanselige detaljer. Forfatterne viser nye veje ind i  påskens tekster, så de taler direkte ind i vores tid uden at miste perspektivet til det evige og almene.

Med tekster af DY PLAMBECK, BJARNE REUTER, PIA JUUL, ANNE LISE MARSTRAND-JØRGENSEN, HARALD VOETMANN, LARS HUSUM og JENS SMÆRUP SØRENSEN.

LEKTØRUDTALELSE
“Syv danske forfattere giver nutidige fortolkninger af påskens fortællinger om tab, sorg og smerte men også om håb og liv (...) Det er en samling meget fine tekster, både sprogligt og indholdsmæssigt. De skriver påsken og dens budskab ind i vores sekulære samtid, uanset om de fremstår som traditionel, historisk fortælling eller er mere eksperimenterende med lyrik og fragmenter (...) Fin antologi med flotte tekster af gode forfattere om helt centrale emner i vor tids kultur. Kan bruges og formidles bredt i folkebibliotekerne.”

ANMELDERNE SKREV
“Flere højdepunkter i ny litterær antologi med syv forsøg på fortolkning af påsken”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00