Bizisland godkendt EAN

Kystsanatoriet

Kystsanatoriet, mp3-cd
Et barn bliver anbragt på et kystsanatorium. Hun ved ikke, hvorfor hun bliver efterladt af sine forældre, om hun nogensinde bliver hentet igen. Hun er uden varsel overladt til sig selv mellem lutter fremmede mennesker. Hør - Køb Kystsanatoriet som mp3-lydbog

Flere detaljer


796,00 Ekskl. momsOm Kystsanatoriet som mp3-lydbog 

Et barn bliver anbragt på et kystsanatorium. Hun ved ikke, hvorfor hun bliver efterladt af sine forældre, om hun nogensinde bliver hentet igen. Hun er uden varsel overladt til sig selv mellem lutter fremmede mennesker. Voksne, der låser hendes tøj og sovedyr inde.

Børn, der tirrer og latterliggør hende. Lange dage uden kontakt. Uvished. Børn, der anbringes uden for hjemmet, går det gennemsnitligt dårligere end børn, som vokser op i deres egne familier, viser forskningen. Men hvordan føles det? Romanen Kystsanatoriet udfolder i korte sansede scener et barns oplevelse af en situation, som i dag er genstand for intens debat.

Et andet tema i bogen er den kristent fundamentalistiske menighed, som hovedpersonen vokser op i. Vi taler om, hvordan fundamentalistiske muslimske miljøer begrænser unge danskeres bevægelsesfrihed. Men i dagens Danmark findes der stadig kristne menigheder, der på lignende måder præger deres børn og unge dybt.

Handlingen i Kystsanatoriet udspiller sig i en familie, der set udefra fungerer godt. Den er ikke plaget af vold, narko og alkohol. Romanen er ikke et indlæg for eller imod anbringelser, men den giver et indblik i følelser, som fjernelse fra familien afstedkommer. Den viser også, at det er muligt at trodse sekten og bryde ud.

 

LEKTØRUDTALELSE

“Smuk debutroman af dansk forfatter. Den består af korte prosastykker, der genererer forløbet i en præcis og sansemættet skildring af en piges opvækst midt i 1900-tallet i et religiøst miljø og på sanatorium. Jeg var meget grebet af bogen, læste den i ét hug. Romanens forløb skabes gennem korte, selvstændige prosastykker, sproget er smukt, gennemarbejdet, sansemættet og formidler fint oplevelsen af et pigeliv for 50-60 år siden. Selve læseoplevelsen kan sammenlignes med fx Ida Jessen og Iselin C. Hermann.” - Lektør: Marianne Majgaard Jensen

 

PRESSEN SKRIVER:

“Ren, uforfalsket yndighed, så fin taktil tekstil-beskrivelse. Bedst er barnestemmen, når den blander det præcist sansende og det diffust angste.” - Linea Maja Ernst, Information??“Barndommen kogt ind til præcise sanseindtryk af varierende styrke. Det er, hvad Elisabeth Flensted-Jensen debuterer ganske selvsikkert med… Altid forfriskende med nye variationer?over temaet.” -Lise Garsdal, Politiken (4 hjerter)

“Ikke religiøs fundamentalisme, men eksistensen er ethvert menneskes yderste interesse. Det er denne lille romans budskab.” - Jens Henneberg, Nordjyske Stiftstidende (4 stjerner)Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00