Bizisland godkendt EAN

Historier fra jazztiden

Historier fra jazztiden, mp3-cd
F. Scott Fitzgerald - forfatteren til "Den store Gatsby" - har fået en renæssance som en af århundredets store fortællere. Her er et udvalg af ti af hans allerbedste noveller fra de brølende tyveres jazztid med hektisk livsudfoldelse, smukke sydstatspiger og rastløse... hør - Køb Historier fra jazztiden som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsF. Scott Fitzgerald - forfatteren til "Den store Gatsby" - har fået en renæssance som en af århundredets store fortællere.

Her er et udvalg af ti af hans allerbedste noveller fra de brølende tyveres jazztid med hektisk livsudfoldelse, smukke sydstatspiger og rastløse sjæle på jagt efter succes og evig ungdom - og fra tredvernes kriseår, da vemoden og rodløsheden blev til tragedie og moralske tømmermænd.

Bogen præsenterer for første gang i dansk oversættelse novellen “The Curious Case of Benjamin Button”, som så sent som i 2008 blev filmatiseret med Brad Pitt og Cate Blanchett.

Som en særlig bonus bringes også den posthume novelle “Thank you for the light”, der i 1936 blev afvist af The New Yorker, men blev trykt - for første gang nogensinde - samme sted 6. august 2012.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00