Bizisland godkendt EAN

Hvem Søren var Kierkegaard?

Hvem Søren var Kierkegaard?, mp3-cd
Hvad var det med ham Kierkegaard? Hvem Søren var han? Og hvordan kan det være, at verden stadig er optaget af en mand, der blev født for 200 år siden og brugte hele sit liv på at tænke og skrive? Hør - Køb Hvem Søren var Kierkegaard? som mp3-lydbog

Flere detaljer


476,00 Ekskl. momsHvad var det med ham Kierkegaard? Hvem Søren var han? Og hvordan kan det være, at verden stadig er optaget af en mand, der blev født for 200 år siden og brugte hele sit liv på at tænke og skrive?

Er det fordi, han skrev om livet, som om det er læserens – eller dit – liv, det handler om? Eller er det fordi, han levede de tanker ud, han skrev om? For det gjorde Kierkegaard. Han rasede og elskede og hadede og kæmpede, så han var ved at gå ud af sit gode skin – og altid med pennen på papiret, så det nærmest slog gnister.

Hvem Søren var Kierkegaard? er historien om Danmarks mest berømte tænker. Bogen fortæller om Søren Kierkegaards liv i nogenlunde kronologisk form i kapitler om barndommen, studietiden, kærligheden til Regine, ‘Enten-Eller’, det store forfatterskab, satiretegningerne i Corsaren, den svære tid, Kirkestormen og hans død og begravelse. Uden at være belærende eller støvet forklarer Hvem Søren var Kierkegaard? på fineste vis, hvorfor Kierkegaards tanker også har betydning i dag.

Rikke May Kristthorsson (født 1969) er uddannet journalist og arbejder med formidling i bl.a. folkeskolen. “Hvem Søren er Kierkegaard?” er hendes første bog.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00