Bizisland godkendt EAN

Kilimanjaro: noveller

Kilimanjaro: noveller, mp3-cd
Noveller om Afrika og København: Der er sensibilitet og lydhørhed i disse nye noveller fra Guldager, som der var det i hendes foregående samling, København. Der er den samme vægring ved enkle forklaringer og psykologiseringer... Hør - Køb Kilimanjaro: noveller som mp3-lydbog

Flere detaljer


556,00 Ekskl. momsNoveller om Afrika og København: Der er sensibilitet og lydhørhed i disse nye noveller fra Guldager, som der var det i hendes foregående samling, København. Der er den samme vægring ved enkle forklaringer og psykologiseringer, den samme nøgterne og lavmælte beskrivelse af menneskers færden og tankesæt.

Men denne gang bevæger vi os også uden for Danmark og hovedstaden, bl.a. til Afrika, hvor rådvildhed, eftergivenhed og opgivenhed hersker side om side med tendensen til at lade sig gribe af situationen, til at lade rutinerne tage styringen og lade sig føre ud over sine egne grænser.

Katrine Marie Guldager har skrevet både digte, romaner, noveller, børnebøger og hørespil. Hun begyndte sit forfatterskab midt i halvfemserne med et digtsamlinger, som forsøgte at finde et holdepunkt i den kaotiske hverdag. De senere udgivelser er mere skarpe i deres indirekte kritik af den vestlige verdens egoisme, i novellesamlingen ”København” i forhold til vores nærmeste og i novellesamlingen ”Kilimanjaro” i forhold til den Tredje Verden. De seneste udgivelser har alle kredset om familien og alle dens indlejrede skærmydsler. Guldager har med sine eminent fortalte, humoristiske og vidende værker gjort sit forfatterskab uomgængeligt i dansk samtidslitteratur.

Det er et overbevisende, frysende univers, Guldager tegner… Historierne fortælles i en neddæmpet stil men med formuleringer, der pludselig kan ramme som knytnæveslag… Guldager brænder igennem. Torben Wendelboe, lektør.

Det, Kilimanjaro viser, er et kuldslået og hårdt forhold mellem sårbarhed og ufølsomhed. Guldager skildrer dirrende tydeligt, hvordan afhængighed og ufrihed er uløseligt flettet ind i kærlighedens og rejsens verdener. PolitikenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00