Bizisland godkendt EAN

København: Noveller

København: Noveller, mp3-cd
En samling noveller om en flok københavnere, hvoraf en del er gennemgående figurer, som vi følger i forskellige situationer i deres liv. Her er sære eksistenser, der går og taler med sig selv på gaden. Der er mennesker, som med større eller mindre lyst besøger... Hør - Køb København: Noveller som mp3-lydbog

Flere detaljer


528,00 Ekskl. momsEn samling noveller om en flok københavnere, hvoraf en del er gennemgående figurer, som vi følger i forskellige situationer i deres liv.

Her er sære eksistenser, der går og taler med sig selv på gaden. Der er mennesker, som med større eller mindre lyst besøger deres slægtninge i fængslet.

Og der er eventyrere, der lytter sig til gode indbrudsemner på værtshuset og ikke går af vejen for et overfald for at nå deres mål.

Det er gode fortællinger med masser af vitalitet og humor, sproget er flot med mange fine detaljer, og forfatteren har virkelig noget på hjerte. … Tilsyneladende fortalt på en prunkløs og dagligdags måde, men alligevel er der flere af novellerne, der bliver ved med at rumstere, når man lægger bogen fra sig... Marianne Jensen, lektør.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00