Bizisland godkendt EAN

Thots bog

Thots bog, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711473566
  • Undertitel: fortællingen om Osiris
  • Indlæst af:Jesper Bøllehuus
  • ForfatterBent Haller
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  11 time(r) 26 minutter
På toppen af det røde bjerg sidder Thot og skriver om, hvordan verden og alt levende blev skabt. Men først og fremmest skriver Thot om de to brødre Osiris og Seth.

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Thots bog som mp3-lydbog

På toppen af det røde bjerg sidder Thot og skriver om, hvordan verden og alt levende blev skabt. Men først og fremmest skriver Thot om de to brødre Osiris og Seth.


Bent Haller giver sig igen i lag med mytestoffet - denne gang det ægyptiske sagn om Osiris, der både var frugtbarhedsgud og hersker over underverdenen. Han var gift med sin søster Isis, med hvem han fik sønnen Horus. Osiris blev dræbt og sønderlemmet af sin bror Seth, men blev kaldt til live af Isis.

Osiris er fra starten udset til at være konge, men Seth er kriger og kæmper bestandig og med alle midler for at overtage magten.


I Thots bog folder Bent Haller Osirismyten ud med fantasi og sproglig kraft, så den udover at være en fortælling om Ægyptens historie og mytologi, også er en beretning om menneskenes vilkår på Jorden. Han har tidligere genfortalt Iliaden, Odysseen, Jason og jagten på det gyldne skind og Hævnen - historien om Elektra og Orestes.


Bent Haller (f. 1946) er en dansk forfatter og billedkunstner. som debuterede i 1976 med romanen ”Katamaranen”, der handlede om en gruppe børns opvækst i et socialt boligbyggeri. Selvom han har skrevet bøger for voksne, er han dog mest kendt for sin børne- og ungdomsbøger som ”Blåfolket” (1986), ”Fuglekrigen i Kanøfleskoven” (1990), ”Silke” (1991) og ”Kaskelotternes sang” (1983), der er hans til dato mest berømte bog. Haller har vundet flere priser for sine romaner, deriblandt Kulturministeriets Børnebogspris i 1978 og Nordisk Børnebogspris i 2000.


LEKTØRUDTALELSE

“Endnu et bind i serien af Bent Hallers gendigtninger og genfortællinger af tidligere tiders sagn og myter. Tidligere har det været nordiske og græske, men her er det de ægyptiske guder, der er hovedpersoner i endnu nogle dramatiske historier (...) Det er en verden med magtkampe, jalousi, kærlighed, had, hævn, altså alment menneskelige egenskaber, men i en gudeverden på jorden, hvor de skifter skikkelser og optræder med dyrehoveder, og hvor naturen (Nilen) spiller en stor rolle. Der må meget gerne komme mere fra Thots bøger og Hallers pen, for der er mange andre gode historier fra den ende af verden, og når det gøres så velskrevet og fascinerende, så er der noget at se frem til. For særligt interesserede børn fra 14 år, men egentlig mest for voksne.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00