Bizisland godkendt EAN

Expect no mercy

Expect no mercy, bog+mp3
Den tidligere Bandidos-rocker og knivmorder Mickey Borgfjord Larsen havde netop startet sin bil, da en bombe sprængte ham i småstykker d. 17. september 2003, foran Glostrup Hospital. Hør - Køb Expect no mercy som bog+mp3-lydbog

Flere detaljer


280,00 Ekskl. moms


Bog+mp3

Om Expect no mercy som bog+mp3-lydbog 

Den tidligere Bandidos-rocker og knivmorder Mickey Borgfjord Larsen havde netop startet sin bil, da en bombe sprængte ham i småstykker d. 17. september 2003, foran Glostrup Hospital. Halvandet år efter blev den dengang 32-årige Lennart Elkjær, der ikke blot var krigsminister i Bandidos, men også Mickeys tidligere bedste ven, idømt livstid for mordet.

 

Han nægtede sig skyldig gennem hele retssagen.

 

Dette er historien om Lennart, fortalt af ham selv fra sin topsikrede celle i Vridsløse Statsfængsel. Det er historien om, hvordan en ellers normal knægt blev uofficiel leder af Ballerups underverden, om optagelsen i Bandidos under rockerkrigen, og om, hvordan drabet på rockeren Karate Claus ( også kaldet Abemanden) og et fejlslagent cigarettyveri gjorde ham og Mickey til dødsfjender. Det er sandheden om planlægningen og udførelsen af bombedrab, som Lennart aldrig har fortalt nogen før. Og det er historien om livet i Bandidos, i fængslet, om fire børn og fire ægteskaber, og om hvorfor Lennart aldrig vil slippe livet som kriminel og vil begraves med vesten på.

 

Expect no mercy er den første bog nogensinde fra en Bandidos rockerKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00